Korps utenfor Rogaland?

Stavanger Open 2020 – Status 5. september.

Vi har mottatt forespørsler fra korps utenfor Rogaland om det er mulig å melde seg på årets arrangement. I utgangspunktet er dette forholdsvis enkelt teknisk og administrativt, og det hadde selvfølgelig vært veldig kjekt å utvide tilbudet til flere korps og sannsynligvis spisse konkurransen i noen divisjoner ytterligere. Vi er litt betenkt i forhold til våre trofaste deltagere som har vært med oss i mange år, men heller vel mot at også dere ser det positive i nye deltagere og nye konkurrenter å matche seg opp mot. Vi har derfor besluttet at vi vil åpne for deltagelse utenfor Rogaland.

Foreløpig er det mottatt veldig få påmeldinger, og vi er veldig spente på hvor mange som ønsker å benytte seg av årets tilbud. Sannsynligvis vil ikke deltagelse utenfor Rogaland representere noen praktisk utfordring, men vi må ta et lite forbehold i forhold til dette. Skulle det mot formodning bli så mange som 40 korps som melder seg på vil vi sette en grense der basert på førstemann til mølla. Det vil være veldig vanskelig for oss å gi et fullverdig og godt tilbud til flere korps enn dette dessverre.

Vi benytter anledning til å minne om at Stavanger Open primært er en underholdningskonkurranse! Det er ikke imot reglene å melde seg på i et rent konsertformat og bare delta i musikkdelen av konkurransen, men vi oppmuntrer til å gjøre mer ut av deltagelsen. Hvis dere går inn på vår YouTube-kanal vil dere finne et knippe tidligere fremføringer til inspirasjon og ettertanke. Vi oppfordrer alle deltagerne til å benytte juniorer og aspiranter i opptreden, og gjerne filmer, farger og effekter også, og slik lage mye moro for barn, voksne og tilskuere. Ekstra kreativ innsatts gir dobbelt så mye moro i Stavanger Open!