Forlenget påmeldingsfrist 16. oktober

La oss først av alt takke for interessen for årets konkurranse. Det er svært gledelig å se at mange korps ønsker å delta selv om konkurranseformatet er veldig annerledes i år enn vi er vant til. Og det er spesielt kjekt å se at det er flere korps utenfor Rogaland som har meldt seg på! Vi ønsker dere alle velkommen og lykke til!

Vi har fortsatt plass til noen etterregistreringer dersom flere korps er interesserte i å delta i kampen om heder og ære (og pokaler) i år. Forlenget påmeldingsfrist er fredag 16. oktober. Klikk her for å gå direkte til påmeldingsskjemaet.

Konkurransen bidrar til en overveldende kreativitet blant både musikanter og foresatte, og det er en fryd for arrangør og publikum å kunne oppleve denne blomstrende kreativiteten og spillegleden. Ikke minst beundrer vi alt arbeidet som legges ned i de mange fabelaktige framførelsene, både musikalsk og visuelt, som vi har fått oppleve gjennom årene.

Vil ditt korps også delta så har dere altså fortsatt mulighet for å melde dere på fram til og med 16. oktober! Påmeldingsskjemaet finner du ved å klikke her.