Underholdningskonkurransen
for skolekorps

Klar for konkurranse!

Foto: Atle Mørk Oftedal

Så er dagen endelig her. Hundrevis av spente musikanter, og ikke minst hundrevis av foreldre, familie og venner er igjen klare for å oppleve en dag full av musikk og underholdning, kule kostymer og stilige rekvisitter, imponerende scenografi og forbløffende koreografi. Og som en av dirigentene pleier å si: Høstens vakreste eventyr!

I nesten 11 timer vil 27 korps presentere hva de har øvd inn og forberedt denne høsten. Erfaringen fra tidligere år tilsier at listen legges enda høyere i år enn i 2019, og vi er imponert over hvor mye tid, krefter og ressurser korpsene legger ned i forestillingene sine hvert år. I våre øyne er alle vinnere, men det er selvsagt ekstra gjevt å stikke av med en av pokalene, enten for musikkframførelse, underholdningsverdi eller solistinnsats.

Vi håper og tror at alle får en flott opplevelse både som utøvere på scenen og som publikummere i salen.

Velkommen til Stavanger Open 2021 lørdag 13. november fra kl. 08:30 i Stavanger Forum!

Arrangementskomiteen, foreldre og foresatte i Auglend og Tjensvoll skolekorps ønsker alle korpsene lykke til, og ikke minst god fornøyelse!