Underholdningskonkurransen
for skolekorps

Takk for deltagelsen! 

Så var Stavanger Open over for denne gangen, og vi vil gjerne takke alle deltagere i årets konkurranse. Vi lar oss stadig overraske, glede og inspirere av den innsatsen dere legger ned i deltakelsen. Utrolig stas å se korpsene i fri utfoldelse med rekvisitter og musikalske prestasjoner det står enorm respekt av. Det forteller om dirigenter og barn som legger ned masse innsats mot et felles mål, og ikke minst foreldre, foresatte og støttespillere som bruker tid og ressurser for korpsbevegelsen og for at barna skal få en unik opplevelse. Vi i arrangementskomiteen for Stavanger Open blir ydmyke og takknemlige over å ha det privilegiet vi føler det er for oss å bidra til samme sak.

Tilbakemeldinger
Hvert år setter vi i arrangementskomiteen oss sammen etter arrangementet og forsøker å gjennomgå lærepunktene med tanke på å forbedre arrangementet. Det vil være til uvurderlig hjelp for oss om dere kan sette av noen minutter til å fylle ut tilbakemeldingsskjemaet på stavangeropen.no/evaluering2021 for å hjelpe oss med å gjøre ytterligere forbedringer til neste år slik at den totale opplevelsen for dere blir enda litt bedre. Vi setter pris på tilbakemeldinger innen 28. november.

Stavanger Open 2022
Stavanger Open 2022 har vi lagt til lørdag 12. november. Med Siddis brass planlagt 5. november så har vi hørt fra flere av dere at dere heller ville hatt Stavanger Open den påfølgende helgen, 19. november, med litt luft mellom. Det skulle vi også gjerne ønsket oss, men per i dag er dette dessverre ikke mulig fordi vi ikke har noe tilgjengelig lokale. Vi håper at dere kan notere Stavanger Open 2022 lørdag 12. november i margen foreløpig, og gi oss litt tid til å se om vi kan klare å justere tidspunktet. Følg med her på nettsiden.

Tilbakemeldingsskjemaet er tilgjengelig til 28. november.

På forhånd, takk for hjelpen!

Vennlig hilsen Stavanger Open-komiteen