Underholdningskonkurransen
for skolekorps

Parkering 2022

Vær oppmerksom på begrenset parkering i de nærmeste parkeringsanleggene samt begrenset parkering for buss i år.

Det vil pågå to andre arrangementer parallelt med Stavanger Open i år, Rekord Expo og 3-Sjøersløpet. Arrangementene vil ikke komme i konflikt med Stavanger Open da de avholdes i andre lokaler på området, men det vil bety betydelig større press på parkeringsplasser enn normalt.

3-Sjøersløpet har aktivitet mellom 10:00 og 17:00, med registrering 10:00-12:00, start 12:00-12:15 og målgang 13:15-15:45. De beregner å være ferdig nedrigget kl. 17:00. Utendørsscenen deres er plassert mellom Forum Expo og Madlaveien og bør derfor ikke være forstyrrende for oss. Vi har likevel bedt Stavanger Forum om å holde en dialog med 3-Sjøersløpet dersom det likevel skulle vise seg å være forstyrrende for korpsene/publikum.
Rekord Expo har innendørsaktivitet mellom 10:00 og 17:00, og de regner med rundt 1000 besøkende fordelt på lørdag 12. og søndag 13. november.

Vi anbefaler våre deltakere og publikum om å ankomme tidlig, samkjøre og/eller vurdere alternative parkeringsplasser (vær oppmerksom på at vi ikke er ansvarlige for at informasjon om parkeringsplassene i denne lenken er oppdatert og korrekt).