Spillerekkefølge 2021

Fullstendig og detaljert spillerekkefølge publiseres snart. Følg med på nettsiden og på Facebook. Dere vil også motta informasjon på e-post når detaljene er lagt ut.

Vær oppmerksom på at det er i hovedsak satt av maksimalt 5 minutter for omrigging mellom korpsene. Dette er fordi vi kun har tilgang til stor sal i år da den lille salen fortsatt er reservert for luftveislegevakten, og fordi vi ønsker å avslutte festkonserten og premieutdelingen slik at de korpsene som ønsker det har mulighet for å feire seg selv, hos seg selv, også etter premieutdelingen.

08:00 Første korps til oppvarming

08:30 3. divisjon janitsjar (5 korps)

10:25 4. divisjon brass (3 korps)

11:40 3. divisjon brass (6 korps)

14:10 2. divisjon janitsjar (4 korps)

15:45 2. divisjon brass (3 korps)

17:00 1. divisjon janitsjar (3 korps)

18:15 1. divisjon brass (2 korps)

20:00 Festkonsert og premieutdeling

21:30 (ca.) Slutt

Kafeen er åpen hele dagen.

NB! Noen punkter å bite seg merke i:

  1. Divisjonsrekkefølgen er satt opp for i størst mulig grad å ta hensyn til de korpsene som har lang reisevei og/eller er avhengig av ferje.
  2. Sjekk hvilke slagverkinstrumenter som er tilgjengelige på scenen, og unngå å ta med egne instrumenter som allerede er tilgjengelige på scenen slik at vi sparer tid for rigging mellom hvert korps. Vi setter pris på om dere tar kontakt med oss på on.ne1634235072poreg1634235072navat1634235072s@tso1634235072p1634235072 dersom dere planlegger å ta med instrumenter som ikke er tilgjengelige på scenen. Vi forstår at noen foretrekker sine egne instrumenter, og det har vi under normale omstendigheter forståelse for, men vi håper at dere i år har forståelse for at vi ønsker unødvendig og tidkrevende omrigging mellom korpsene.
  3. Møt opp i god tid før oppsatt tid for oppvarming. Følg veiledning og beskjeder fra korpsledsager. Oppvarmingsrommet er tilgjengelig 30 minutter før dere skal være på scenen, og husk at det må beregnes tid til å gå fra oppvarmingsrommet til konsertsalen.
  4. Ta hensyn til at det er et korps som spiller etter dere (det gjelder også for siste korps), vær derfor raske med å rydde bort rekvisitter, kulisser og medbrakte instrumenter etter at dere er ferdige på scenen. Husk at spilletiden på scenen er inntil 15 minutter.
  5. Ta hensyn til at våre scenearbeidere også må ha tid og plass til å rigge om scenen for neste korps.
  6. Programmet er tett og har veldig små marginer i år. Skulle det oppstå forsinkelse i programmet i løpet av dagen så ber vi dere likevel være innstilt på å følge de oppsatte tidene. Eventuelle større endringer vil gjenspeiles i programmet som vil være tilgjengelig på nettsiden.
  7. Dommerne for både musikk og underholdning trenger litt tid for å konferere, bli enige om poengfordeling og fylle ut de siste kommentarene etter at siste korps har spilt, det er derfor dessverre ikke mulig å starte festkonserten og premieutdelingen tidligere enn oppgitt.

Når alt dette er sagt så regner vi selvsagt med at årets Stavanger Open blir en like flott opplevelse for både musikanter, dirigenter, andre medvirkende i korpsene, dugnadsforeldre i Auglend og Tjensvoll skolekorps og ikke minst for publikum i år som det har vært i årene før pandemi-året 2020.

Velkommen, god fornøyelse og lykke til!