Underholdningskonkurransen
for skolekorps

I forbindelse med påmelding til konkurransen henter vi inn følgende generelle opplysninger og personopplysninger:

– Korpsets navn

– Fullt navn og kontaktopplysninger til korpsets kontaktperson(er). Opplysningene brukes i forbindelse med eventuell oppfølging av påmeldingen, utsending av informasjon om konkurransen, og eventuelle påminnelser om innbetaling av deltakeravgift, levering av notesett til dommere og annet.

– Fullt navn og kontaktopplysninger til korpsets dirigent. Opplysningene brukes i forbindelse med eventuell oppfølging av innsendte programopplysninger/notesett, samt i programinformasjon for konkurransen

– Fullt navn og instrument på eventuelle solister som ønskes vurdert for solistpris i hver divisjon

– Forventet antall påmeldte musikanter, juniorer, aspiranter

Opplysningene lagres i minst ett år etter at konkurransen er avholdt. Kontaktopplysninger vil kunne benyttes av oss i forbindelse med utsending av informasjon om nylig avholdt konkurranse, samt informasjon om kommende konkurranser i regi av Stavanger Open.

Vi forbeholder oss retten til å fotografere korpsene i løpet av arrangementet. Et utvalg av bildene vises på storskjerm i løpet av festkonserten, i tillegg blir utvalgte bilder fra arrangementet publisert på vår nettside. Korps som ønsker å reservere seg mot fotografering kan kontakte oss på on.ne1685366165poreg1685366165navat1685366165s@tso1685366165p1685366165.

Du kan når som helst trekke tilbake samtykket om bruk av informasjonskapsler (cookies) ved å klikke her: [cookies_revoke]