Deltakerinformasjon

Konkurranselokaler

Stavanger Open avholdes i Stavanger Forum, Tjensvoll. Adkomst fra E39 like sør for Tjensvollkrysset. Vi benytter to saler som ligger i tilknytning til Stavanger Forum Hotel (tårnhotellet); Mastrafjorden, som er den største av salene, og Lysefjorden. Inngang til salene via hovedinngangen like etter inngangen til Stavanger Forum Hotel.

Parkering

På grunn av høy aktivitet og mange tilreisende anbefaler vi både publikum og deltakere å være ute i god tid. Det er to parkeringshaller i tilknytning til Stavanger Forum, P-Forum [ekstern lenke] og P-Siddis [ekstern lenke]. Det vil normalt være mulighet for bussparkering i Gunnar Warebergs gate [ekstern lenke] ved Stavanger Idrettshall. Vær oppmerksom på at det kan pågå parallelle arrangementer i de andre salene som begrenser antall ledige parkeringsplasser både for bil og for buss. Vi gjør vårt beste for å opplyse om eventuelle parallelle arrangementer i nyhetsoversikten på forsiden. Se oppdatert informasjon hos Stavanger Parkering.

Under konkurransen

Dørene åpnes etter at hvert av korpsene har gått av scenen. Dørene vil være lukket i ca. 20 minutter hver gang. Vi henstiller publikum til å unngå trafikk inn og ut av salen når dørene er lukket. NB! Dørene til galleriet i stor sal åpnes ikke med mindre det er fullt i hovedsalen. Filmopptak/fotografering kan gjøres fra galleriet etter avtale med sekretariatet ved hovedinngangen. Konkurranseprogrammet finner du her.

Festkonsert og premieutdeling

Festkonserten avholdes samme dag som konkurransen og leder inn til den alltid like spennende premieutdelingen. Tidspunkt for festkonserten varierer avhengig av antall deltakerkorps, og vi opplyser om tidspunkt, sted og innhold i festkonserten i konkurranseprogrammet.

Kafeen

Kafeen i Stavanger Forum ligger mellom sal Mastrafjorden og sal Lysefjorden, og har et utvalg av enkel mat, snacks samt kald og varm drikke. Medbrakt mat er dessverre ikke tillatt. Kafeen driftes av Stavanger Open.

Filmopptak/fotografering

Det er ikke satt noen restriksjoner vedrørende filmopptak/fotografering under konkurransen, men vi oppfordrer til å ikke bruke blits, og til å unngå å dekke synsfeltet for dommere og øvrig publikum. Ellers gjelder generelle regler for fotografering/filmopptak på offentlig sted. NB! Dørene til galleriet i stor sal åpnes ikke med mindre det er fullt i hovedsalen. Filmopptak/fotografering kan gjøres fra galleriet etter avtale med sekretariatet ved hovedinngangen.

Billetter

Familie: 350,- Inntil to voksne og to barn fra samme familie. Voksne: 150,- Barn 7 – 16 år: 75,- Student: 75,- Må framvise gyldig studentbevis. Honnør: 75,- Aspirant/junior: 75,- Gjelder deltakende musikanter som ikke spiller men som bidrar i sceneopptreden/underholdning. Spillende musikanter: 275,- Billetter er inkludert i deltakeravgiften og fås i korpsets «velkomstpakke» ved ankomst. Billettkjøp Billetter kjøpes ved hovedinngangen og gjelder for både konkurransedelen og festkonserten/premieutdelingen. NB! Det er ikke egne billetter for festkonserten/premieutdelingen. Tidspunkt for festkonserten varierer fra år til år. Se egen sak på forsiden for informasjon om tidspunkt og hvem som holder årets festkonsert. Vi tar forbehold om at deltakende korpsmusikanter prioriteres foran betalende publikum dersom vi overstiger maks antall personer tillatt i salene. Dette har derimot ikke skjedd ved tidligere arrangementer.

Innhold

Hopp rett ned til innholdet