Underholdningskonkurransen
for skolekorps

Utstyr til utlån og utleie

Har du vært på jakt etter utstyr til korpsets Stavanger Open-opptreden?

Etter et tilsendt forslag fra et av deltagerkorpsene er det nå mulig å registrere og finne utstyr som er til lån eller leie fra andre korps på nettsiden vår. Gå til menyen «For korps» og «Utstyr til lån og leie» for å registrere utstyr som korpset ditt har tilgjengelig for andre korps.

Du kan registrere type utstyr i ulike kategorier (kulisse, rekvisitt, kostyme, teknisk, instrument), størrelse, antall og annen informasjon, samt kontaktopplysninger. Du vil kunne søke, filtrere og gruppere oversikten for enkelt å finne det du er på jakt etter.

For å få en god oversikt, er vi selvsagt avhengige av at korpsene selv registrerer utstyr som er tilgjengelig for lån/leie i skjemaet (finnes under «For korps» -> «Utstyr til lån og leie» -> «Registrere utstyr«).

Stavanger Open står kun for formidlingen av tilgjengelig utstyr, og  er ikke ansvarlig for utstyr som registreres i oversikten. Ta kontakt dersom registrert utstyr ikke lenger er tilgjengelig.

Hopp rett ned til innholdet