Takk for i år! Velkommen igjen i 2024!

Stavanger Konserthus på en skyfri dag med vaiende oransje flagg, sett fra kaien.
Stavanger Konserthus på en skyfri dag med vaiende oransje flagg, sett fra kaien.
Stavanger Konserthus – Foto: Jarle Vines

Neste år forflytter vi oss over i nye og mer likeverdige saler for korpsene, nemlig Fartein Valen og Kuppelhallen i Stavanger Konserhus! Vi vet at det er mange korps som legger ned mye tid og ressurser på å bygge imponerende kulisser så dette vil gi flere av deltakerne mye mer frihet til å utfolde seg på scenen. Det vil også gjøre det lettere å involvere juniorer og aspiranter på en mer integrert måte enn det har vært spesielt i Lysefjorden (liten sal).

Fartein Valen er konserthusets største sal med plass til rundt 1500 personer.

Kuppelhallen er det originale Stavanger Konserthus og har plass til rundt 1000 personer.

Hopp rett ned til innholdet